waterflesje bedrukken - Een overzicht

Keurmerken BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is ons weekmaker die mag loslaten en in een voedselketen terecht mag komen) Cradle to Cradle gecertificeerd

Greengiving - expert in bedrukte waterflesjes. Geliefde waterflesjes bestaan De Dopper en onze opvouwbare flesjes. Betreffende de aankoop betreffende een Dopper krijgt u dan ook ook niet louter een waterfles betreffende een geweldig design, u steunt tevens onmiddellijk drinkwaterprojecten in Zuid-Afrika.

Als jouw akkoord hebt gegeven op dit digitale drukvoorbeeld en een offerte, mag de order ook niet meer gewijzigd ofwel geannuleerd geraken. De middelen worden regelrecht na jouw akkoord al vervaardigd en bedrukt. Alvorens je akkoord hebt bepaald, kan dit gewijzigd of geannuleerd geraken.

‘Heden besteld, morgen in woonhuis’? Die vlieger gaat helaas niet op. Wat vervolgens immers? We tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, waardoor je precies beseft als je jouw bestelling kunt verwachten.

Mits u een middel wilt laten maken ofwel personaliseren voor een perserij dan hebt u dan ook dikwijls te maken betreffende grote minimale afnames en uiteraard grote investeringen. Right Time private label is in dit gat gesprongen.

De minimale lettergrootte die wij aanraden is 6 pt. Zo zorg je ervoor dat letters goed leesbaar zijn op jouw eindresultaat. Behandeling de geschikte waarden vanwege full color zwart.

Ja, ik wil af en toe een mailtje ontvangen betreffende trends, tips, nieuws ofwel een aanbieding. U dan ook kan het ook eventjes afwachten en u dan ook uitschrijven voor een allereerste volgende nieuwsbrief. We segmenten de gegevens niet met derden! Bestel meteen, betaal later. U dan ook ontvangt ons factuur via e-email

Wensen zijn je custom-made fabricage verzenden naar verschillende adressen in Europa of een vaste accountmanager? Bel gedurende werktijden ofwel verzend jouw wensen in per mail of chat.

Prosecco is leuk teneinde weg te melden voor bijvoorbeeld een aanschaf, ofwel mag voortreffelijke basisbestanddeel uitmaken aangaande een cadeaupakket. Ga een promotieartikel betreffende grote klasse met bedrukte prosecco.

Al die collegas een Dopper met een eigen naam ofwel originele tekst. Het is geoorloofd voor Greengiving teneinde de Dopper te personaliseren! Indien u dan ook ons lijst aanlevert betreffende de persoonsnamen kunnen wij een Dopper ieder vrouw bedrukken. Zo bezit u dan ook unieke Doppers voor uw medewerkers ofwel zakenrelaties. 

Zodat jouw meteen een beeld hebt met de cheapie flesjes met je logo. Mag je ons bestelling tevens nog wijzigen ofwel annuleren? Natuurlijk. Dit voorbeeld kan zijn geheel vrijblijvend. We ontwerpen net zo lang totdat je 100% overtuigd bent. Zeg je ‘ja’ anti cheapie waterfles bedrukken? Dan melden wij een drukkerij akkoord.

Heeft de bezoekers of relaties witte koffie en theeproducten en maak ons blijvende indruk. Betreffende zakjes oploskoffie met opdruk tot luxe sets theezakjes, in het ruime aanbod koffie en thee artikelen vindt u dan ook dit passende product om te laten bedrukken.

Waterflesje Deluxe Het waterflesje Deluxe bezit ons strekking over 500 ml en is gevuld met bronwater. De fles is transparant en beschikbaar met een witte, bruine, blauwe en rode dop. De Waterfles Deluxe is tevens beschikbaar in ons blauwe fles. 

Alvorens wij daadwerkelijk starten met de productie sturen wij u dan ook iedere keer alsnog ons proefdruk toe. Zo raakt u dan ook iedere keer verzekerd met dit gewenste resultaat. Pas na uw goedkeuring gaan we over begint en geraken een producten zo snel mogelijk here we u dan ook afgeleverd. Bezit u nog vragen en/of wilt u dan ook met genoegen behulpzame feiten? Neem vervolgens gerust contact met het op. We opweg helpen u gaarne verder!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “waterflesje bedrukken - Een overzicht”

Leave a Reply

Gravatar